Mun Helsinki

Oodi Helsingille – Elämää seutulipun alueella

Mikä on Mun Helsinki?

Korona pakotti reissutytön jäämään kotiin. Siksi jo vuosia sitten alkunsa saanut Mun Helsinki -blogi aktivoitui taas. Se sai alkunsa jo kohta vuosikymmen sitten kolmen ystävyksen yhteisenä Helsinki-blogina. Se aktivoitui uudelleen vuonna 2017 tässä osoitteessa, mutta kuihtui muutaman postauksen jälkeen. Nyt se syntyi uudelleen. Olkoon tämä nyt Mun Helsinki 3.0. Sen aihepiiri laajeni samalla koko pääkaupunkiseutuun, entisen seutulipun alueelle. Ovathan Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen kuitenkin vähän kuin yksi, vaikka niiden välille eroa ja kuilua monesti halutaankin rakentaa.

Pääblogini on ollut jo kymmenen vuotta Travellover, reissumuijan blogi matkoista ympäri maailmaa. Mutta koska maailma on ainakin toistaiseksi kiinni, yritän elää aktiivista elämää kotihuudeilla ja kertoa havaintojani täällä.

Kiva, että olet täällä!

terkuin, Annika – nurkilla jo vuodesta 2000

annika@travelloverblogi.fi

Pääsivun alareunassa olevat upeat Mun Helsinki Instagram-tilin kuvat ovat ystäväni Annen ottamia. Aloitimme Mun Helsingin alun perin vuosia sitten kolmestaan, Anne, Mari ja minä, ja Anne on jatkanut Instan ylläpitoa siitä saakka. Ihanan kotikutoinen ja nyt jo vähän nostalginenkin Mun Helsingin alkublogi on luettavissa vielä täältä.

No Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.